Hoe Ik  De Pijn In Mijn Onderrug & Andere Pijnklachten Overwon!

Mijn naam is Nathalie Koster, ik ben de oprichtster van Pijn Poli Nederland en de bedenkster van de training "Het Geheim Achter Pijn". En boven alles ervaringsdeskundige. Jarenlang heb ik gestreden tegen lage rugpijn, frozen shoulder en een whiplash, waaruit veel nekklachten, hevige hoofdpijnen en heel veel andere, vage maar zeer pijnlijke en vervelende symptomen voortvloeiden.

 

 Na het raadplegen van artsen en andere medische deskundigen, kwam ik tot de conclusie dat er voor mij helaas geen goede pijnbestrijding mogelijk was. Het kwam erop neer, dat ik maar met mijn pijn moest leren leven. Ik zou voor altijd pijnstillers moeten blijven slikken…

 

 Eerlijk gezegd had ik het idee dat niemand verstand had van mijn pijn. Want in werkelijkheid bleef ik voortdurend pijn houden en kwam er geen verbetering in de situatie.

Aanbieding Weg Met Lage Rugpijn

Van € 138 Voor € 69,= inclusief BTW

 

Voeg Toe Aan Winkelwagen

Ons bedrijf groeit voor 90% doordat enthousiaste cliënten anderen naar ons doorverwijzen. Daarom is mijn vraag aan jou: ken jij mensen met lage rugpijn en/of RSI die ook kunnen profiteren van onze diensten? Wijs ze dan eens op onze site: PijnPoliNederland.nl. Of breng deze website bij hen onder de aandacht via Facebook en/of Twitter!

Nathalie Koster

Of Vraag De Gratis Proefles Aan!

Zinloos lijden

 

 Als het bovenstaande je bekend voorkomt, heb je waarschijnlijk ook ervaren dat de meest toegepaste behandelingen vaak zinloos lijden en extra kosten met zich meebrengen. Die behandelingen leveren geen bevredigende resultaten op. Zelfs na operaties, injecties met cortisol en fysiotherapie kunnen de symptomen aanwezig blijven of zelfs erger worden.

 

 Op een gegeven moment was ik zo wanhopig, teleurgesteld en kwaad dat ik me voornam mijn nek-, schouder- en mijn rugpijn zelf op te lossen. Een lange zoektocht begon.

 

Ik kan je met een gerust hart vertellen: Het is vanaf nu onnodig om nog langer met pijn in je onderrug te blijven rondlopen. Het maakt niet uit hoe je je nu voelt of hoe ongeloofwaardig dit klinkt.

 

 Ik ontdekte dat op dit gebied deskundige artsen in Amerika veel meer kennis hebben dan wij in Nederland. Amerikaanse artsen (Dr. Travel & Simons) blijken in pijnklinieken in heel goed in staat te zijn om chronische pijn op te lossen. Wat blijkt, ze werken ook met triggerpoints! Omdat ze hebben namelijk ontdekt dat bij 75% van alle chronische pijnklachten triggerpoints zijn betrokken. Dit gegeven liet me daarna niet meer los. Door jarenlange studies over myofasciale pijnsyndroom en door zelf dagelijks mijn triggerpoints te behandelen heb ik mezelf van mijn lage rugpijn en alle andere pijnklachten kunnen afhelpen. Tot op de dag van vandaag heb ik ze niet alleen onder controle, maar ook nog eens zonder medische ingrepen of pijnstillers.

 

De cursus weg met lage rugpijn is een waardevolle aanvulling op andere reguliere behandelingen (lees fysiotherapie, osteopathie, ed.).  En is gebaseerd op te theorieën van Dr. Travell, Simons, Clair Davis en mijn eigen systeem. Dit systeem hanteer ik dagelijks met succes in mijn eigen praktijk in Rotterdam.

 

Weg Met Lage Rugpijn is het beste zelfhulp programma voor pijn in je onderrug van Nederland en België.

Ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt.

style-5-top-orange

30 Dagen 100% Niet Goed Geld Terug Garantie

Als de cursus niet aan je verwachtingen voldoet of niet het resultaat brengt waarop je hebt gehoopt, stuur me dan een e-mail en ik geef je zonder reden van opgaaf je geld terug.

Er volgen geen lastige vragen en geen formulieren die je zou moeten invullen. Zo simpel is dat!

style-5-bottom

Meer Weten......?

Vraag de gratis les aan of maak gebruik van de volgende aanbieding. Mijn aanbieding is voor jou ook geen 138 euro, maar slechts 69 euro!

Ik wil namelijk, dat zo veel mogelijk mensen kennis kunnen nemen van de inhoud van de cursus, en dat zij daarna zelf iets aan hun (chronische) lage pijn kunnen gaan doen!

Stel je eens voor dat je nog 30 jaar kan profiteren van wat je nu gaat leren!

Dan kost dit je 0,0063 eurocent per dag!

Nu is mijn vraag aan jou...

Heb je er 0,0063 eurocent per dag voor over om je (chronische) lage rugpijn te tackelen? Het mag toch beste een beetje geld kosten, om de rest van je leven te beschikken over informatie die je waarschijnlijk laat inzien hoe je eigenhandig van de pijn af kunt komen...?

En je loopt geen enkel risico!
Met onze 100% niet goed geld terug garantie

Krijg nu direct toegang tot de cursus of vraag de GRATIS les aan. Onderneem nu direct actie want deze aanbieding blijft niet voor altijd geldig! Betaal geen 138 euro maar slechts eenmalig 69 euro voor een levenslange lidmaatschap!
Ik ben er zo van overtuigd dat de cursus “Weg met (chronische) lage rugpijn” ook voor jou zal werken, dat ik alle risico’s durf te nemen. Je loopt geen enkel risico!

De cursus is namelijk gedekt door mijn:

30 dagen niet goed geld terug garantie

Volg de gehele cursus, volg alle lessen en kijk wat het met je doet.

Als de cursus niet aan je verwachtingen voldoet of niet het resultaat brengt waarop je hebt gehoopt, stuur me dan een e-mail en ik geef je zonder reden van opgaaf je geld terug.

Er volgen geen lastige vragen en geen formulieren die je zou moeten invullen. Zo simpel is dat!

En, dan heb je ook nog de gehele cursus gevolgd, op mijn kosten.

Vraag maar eens bij andere bedrijven of ze zo’n tevredenheidgarantie hebben.

Waarschijnlijk is het antwoord: “nee, dat kunnen wij niet doen.”

Of vraag nu de gratis proefles aan.

Ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt!