"Als Je Denkt Dat Je Zelf Niks Aan De Pijn In Je Onderrug Kan Doen, Dan Heb Je Het Mis!"

Regelmatig terugkerende lage rugpijn vormt een groot ongemak. En soms meer dan alleen een ‘groot ongemak’: als je er aan lijdt, kan het je écht in van alles belemmeren.

 

 Ik kan me indenken, dat je je bij deze vervelende situatie hebt neergelegd en dat je onderhand het idee hebt dat je er mee moet leren leven. Misschien ga je vroeg naar bed, neem je een warm bad of slik je  (extra) medicatie, om de pijn iets te verzachten. Intussen ga je ervan uit dat je zelf niet bij machte bent om de pijn aan te pakken. Dat is een denkfout! Want dat kan echter wél en deze cursus leert je hoe dat te doen.

Aanbieding Weg Met Lage Rugpijn

Van € 138 Voor € 69,= inclusief BTW

 

Voeg Toe Aan Winkelwagen

Nathalie Koster

Of Vraag De Gratis Proefles Aan!

Wat Je Misschien Niet Weet....

 

 Is dat bij lage rugpijn, de aanwezigheid van  'triggerpoints' altijd een rol speelt. Triggerpoints zijn bijzonder gevoelige plekjes in het spierweefsel, die worden veroorzaakt door kleine verkrampingen in de spieren. Niet alleen de spier zelf verkrampt, maar ook de dichtbij gelegen zenuwbanen en lichaamsdelen gaan pijn doen. Triggerpoints kunnen worden veroorzaakt door o.a. stress, overbelasting, trauma’s, het gebruik van genotsmiddelen als alcohol en drugs, en door blootstelling aan chemicaliën.

 

 Er is een manier waarop de pijn die door triggerpoints wordt veroorzaakt gericht kan worden verlicht. Dit kan door op die verkrampte plekjes in de spieren druk uit te oefenen. Als gevolg daarvan kan de pijn helemaal oplossen en verdwijnen.

 

 Weg Met Lage Rugpijn

 

 Deze digitale cursus leert je precies hoe je triggerpoints kunt opsporen en wat vervolgens de manieren zijn om ze te deactiveren. De beste manier om de pijn in je onderrug onder controle te krijgen is deze zelf te leren behandelen.

Door zelf met de behandeling van triggerpoints aan de slag te gaan, pak je het dagelijkse pijnprobleem bij de bron aan.

 

 De cursus ‘Weg Met Lage Rugpijn’ biedt je veel meer dan het tijdelijk verlichten van de pijn in je onderrug. De cursus leert je namelijk hoe je zélf, gericht en gestructureerd kunt werken aan een blijvend resultaat. Zonder medicatie en rek- en strekoefeningen! En kan een zeer waardevolle aanvulling zijn op andere reguliere behandelingen zoals fysiotherapie en osteopathie of revalidatie traject.

Wat Is De Cursus: 'Weg Met Lage Rugpijn"

 • Een unieke methode die je leert hoe je ‘bij jezelf’ en andere rugpijn, kunt verminderen of misschien zelfs wel helemaal kunt wegnemen; Deze cursus is ook geschikt voor hernia klachten, ischias, spit en andere aantoonbare diagnoses.
 • Snel resultaat; binnen drie tot acht behandelingen als je minder dan drie maanden pijn in je onderrug hebt. Heb je langer dan drie maanden pijn dan mag je tussen zes tot acht weken resultaat verwachten.
 • In deze cursus worden methodes en hulpmiddelen besproken die 100% volkomen veilig zijn. Mits je je aan de voorschriften houdt.
 • Super makkelijk: voor iedereen te begrijpen ook al heb je geen medische achtergrond of kennis van je lichaam;
 • De cursus biedt je veel meer dan het tijdelijk verlichten van de pijn in je onderrug. De cursus leert je namelijk hoe je zélf gericht en gestructureerd kunt werken aan een blijvend resultaat;
 • Professioneel: de cursus wordt gegeven door een expert met meer dan tien jaar ervaring.
 • Laagdrempelig: bekijk en leer alles online! Je blijft gewoon thuis en je werkt met online video’s die je op de computer of je tablet kunt bekijken;
 • Je kunt het zelf toepassen zodat je niet meer afhankelijk bent van anderen;
 • Je kunt er ook andere helpen met het verlichten van hernia klachten, ischias, spit of andere lage rugpijn
 • Super snel: binnen 5 minuten kun je aan de slag met je eigen lage rugpijn;
 • Zeer betaalbaar: met een beetje geluk heb je nog recht op misschien nog maar een klein aantal behandelingen door je fysiotherapeut. Elke behandeling duurt ongeveer 15 minuten. Nu kun je echter jezelf behandelen wanneer en zo lang als je daar maar behoefte aan hebt;
 • Nooit meer een afspraak maken: je kunt direct met jezelf aan de slag. Je hoeft geen afspraak meer te maken. Je hoeft niet meer te wachten tot er eindelijk iemand tijd voor je heeft om je met je lage rugpijn te helpen.

Wat is de cursus: ‘Weg met lage rugpijn!’ Vooral Niet

 • Een cursus die je begint maar nooit afmaakt;
 • Een serie oude en saaie oefeningen;
 • Gewoon een paar video’s waarvan je niet weet waar je moet beginnen;
 • Lessen die je verkeerde technieken aanleren;
 • Lessen die ervoor zorgen dat je ook pijn krijgt in andere delen van je lichaam door een verkeerde belasting van je lichaam;
 • ‘Lessen’ van een amateur.

Nieuwsgierig………? Vraag De Gratis Les Nu Aan!

style-5-top-orange

30 Dagen 100% Niet Goed Geld Terug Garantie

Als de cursus niet aan je verwachtingen voldoet of niet het resultaat brengt waarop je hebt gehoopt, stuur me dan een e-mail en ik geef je zonder reden van opgaaf je geld terug.

Er volgen geen lastige vragen en geen formulieren die je zou moeten invullen. Zo simpel is dat!

style-5-bottom

Meer Weten......?

Vraag de gratis les aan of maak gebruik van de volgende aanbieding. Mijn aanbieding is voor jou ook geen 138 euro, maar slechts 69 euro!

Ik wil namelijk, dat zo veel mogelijk mensen kennis kunnen nemen van de inhoud van de cursus, en dat zij daarna zelf iets aan hun (chronische) pijn in de onderrug kunnen gaan doen!

Ons bedrijf groeit voor 90% doordat enthousiaste cliënten anderen naar ons doorverwijzen. Daarom is mijn vraag aan jou: ken jij mensen met lage rugpijn en/of RSI die ook kunnen profiteren van onze diensten? Wijs ze dan eens op onze site: PijnPoliNederland.nl. Of breng deze website bij hen onder de aandacht via Facebook en/of Twitter!